Vegan Chickpea and Mushroom Stew
TM6 TM5 TM31

Vegan Chickpea and Mushroom Stew

4.5 (97 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
  • 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
  • 1 tsp paprika
  • 100 g passata
  • 300 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 - 2 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1175 kJ / 281 kcal
Eiweiß
11.1 g
Kohlenhydrate
27.8 g
Fett
14 g
Ballaststoffe
14.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757942