Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
TM6 TM5 TM31

Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto

4.6 ( 215 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g pine nuts
  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley cut in pieces
  • 60 g onion halved
  • 300 g butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g olive oil
  • 150 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 10 - 12 fresh sage leaves to taste
  • 600 g liquid chicken stock
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
  • 20 g unsalted butter diced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
623.3 kcal / 2607.9 kJ
Eiweiß
25.3 g
Fett
24.4 g
Kohlenhydrate
70 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Natrium
1106.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r75703