
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
oder 400 - 500 g dana eti kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar tane (optional)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optional)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nährwerte
- pro 3 kavanoz
- Brennwert
- 288 kcal / 1207 kJ
- Eiweiß
- 24 g
- Fett
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Ballaststoffe
- 9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Natrium
- 3137 mg
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