
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
600
g taze ahtapot sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
oder 600 g ahtapot, dondurulmuş çözdürülmüş, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler) - 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 60 g zeytinyağı
- ½ - ¾ tk deniz tuzu damak tadına göre
- 2 diş sarımsak ezilmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1600 g su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 120 g havuç çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 100 g kırmızı soğan yarıya bölünmüş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 80 g yeşil biber çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 80 g kırmızı biber çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 15 g beyaz sirke
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- ¼ - ½ tk deniz tuzu damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 281 kcal / 1177 kJ
- Eiweiß
- 25 g
- Fett
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 6 g
- Ballaststoffe
- 2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Natrium
- 594 mg
In Kollektionen
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