Mussels with Thai Green Curry Sauce
TM6 TM5 TM31

Mussels with Thai Green Curry Sauce

4.7 (18 Bewertungen)

Zutaten

  • 15 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
  • 60 g fresh green chillies, cut in pieces, plus extra for garnishing (optional)
  • 2 garlic cloves
  • 30 g shallot
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 limes, juice and zest
  • 30 g olive oil
  • 20 g soy sauce
  • 350 g coconut milk
  • 20 g brown sugar
  • 1500 g fresh mussels

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1729.2 kJ / 413.3 kcal
Eiweiß
32.4 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Fett
18.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
Natrium
911 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r754195