Geräte und Zubehör
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned18 oz
-
light soy sauce2 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
large eggs3
-
water divided55 oz
-
salt divided2 tsp
-
fresh ginger to taste2 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
rice11 oz
-
1 tsp chicken stock powderchicken stock cube1
-
½ tsp lemongrass paste, (see Tip)pandan leaves (see Tip)2
-
yellow onions cut into pieces1 ½ oz
-
potatoes cubed2 oz
-
tomatoes cut in wedges2 oz
-
carrots cubed4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1461.5 mg
Eiweiß
33.8 g
Brennwert
3078.1 kJ /
735.7 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
72.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
16 Rezepte
USA
USA