Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
TM6 TM5

Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad

4.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 11 oz cauliflower, cut into pieces (1½-2 in.)
  • 3 ½ oz yellow onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 3 ½ oz fresh spinach leaves
  • 1 ½ oz heavy whipping cream
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 3 large eggs
  • ½ tsp salt, plus 2-3 pinches
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 19 ½ - 21 oz pizza dough, store-bought, rectangular, pre-rolled
  • 6 sprigs fresh dill, leaves only
  • 7 oz red cabbage, cut into pieces
  • 3 ½ oz green apple, cored, with peel, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz cucumber, cut in pieces (1 in.)
  • 2 tbsp vinegar
  • 2 tsp sugar

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1352 kJ / 323 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
36 g
Fett
14 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Ballaststoffe
2.5 g
Natrium
278 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752262