Spinach and chorizo filo pies
TM6 TM5 TM31

Spinach and chorizo filo pies

4.4 (51 Bewertungen)

Zutaten

  • extra virgin olive oil, to grease and to brush
  • 1 chorizo sausage, cut into pieces (2 cm)
  • 1 potato, medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 120 g fresh baby spinach leaves
  • 3 eggs
  • 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 6 sheets filo pastry

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1036.5 kJ / 246.8 kcal
Eiweiß
15.1 g
Kohlenhydrate
10.4 g
Fett
15.9 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
Natrium
573.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r733230