Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
TM6 TM5 TM31

Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli

3.7 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • 30 g red onion, quartered
  • 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 15 g mustard
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
  • 30 g olive oil
  • 4 tsp pickled capers, drained

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1665 kJ / 398 kcal
Eiweiß
26 g
Kohlenhydrate
12 g
Fett
29 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Ballaststoffe
28 g
Natrium
1389 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r722330