Ancho chilli and black bean stew
TM6

Ancho chilli and black bean stew

4.6 (33 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 - 2 dried ancho chillies, to taste
  • hot water, to soak
  • 2 sprigs fresh coriander, stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g onion, cut into wedges
  • 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • 300 g mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
  • 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • ½ tsp sea salt

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
804.3 kJ / 191.5 kcal
Eiweiß
8.7 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Fett
6 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Ballaststoffe
9.9 g
Natrium
394.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r716785