Mongolian lamb hot pot
TM6 TM5

Mongolian lamb hot pot

4.5 (418 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 egg
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tsp light brown sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 2 garlic cloves
  • 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
  • 200 g brown onion, cut into halves
  • 40 g peanut oil
  • 1 tbsp sambal oelek, to taste
  • 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
  • ½ tsp Chinese five spice
  • 1 tbsp rice wine vinegar
  • 1 tbsp sesame oil

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1570.3 kJ / 373.9 kcal
Eiweiß
33.1 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Fett
22.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
Natrium
1157.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68594