Hungarian goulash
TM6 TM5

Hungarian goulash

4.1 (168 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 garlic cloves
  • 300 g brown onion, cut into halves
  • 1 tbsp olive oil
  • 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp sugar
  • 50 g tomato paste
  • 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
  • 150 g red wine
  • 1 - 2 tbsp sweet paprika
  • 1 tsp ground caraway seeds
  • 1 tbsp dried marjoram
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 tsp ground allspice (optional)
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 tsp grated lemon zest
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 150 g water (optional)
  • 1 tbsp plain flour (optional)
  • 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1551.1 kJ / 369.3 kcal
Eiweiß
30.2 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Fett
16.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Ballaststoffe
7.7 g
Natrium
720 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68520