Barley Risotto with Beef Short Ribs
TM6 TM5

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 (24 Bewertungen)

Zutaten

Beef Short Ribs

  • 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish

Risotto

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered
  • 8 oz pearl onions, thawed if frozen
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz pearl barley, washed and drained
  • 3 oz dry white wine
  • 18 oz beef stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz unsalted butter

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3782 kJ / 904 kcal
Eiweiß
65 g
Kohlenhydrate
54 g
Fett
49 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Ballaststoffe
10 g
Natrium
2302 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r678592