Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Pasta e fagioli
TM6 TM5 TM31

Pasta e fagioli

4.7 (58 Bewertungen)

Zutaten

  • 150 g dried borlotti beans (see Tips)
  • 1950 water, plus extra to soak
  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
  • 1 onion (150 g), cut into pieces
  • 1 tomato, cut into pieces
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
  • 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 200 g tomato passata
  • sea salt, to taste
  • 200 g ditalini pasta
  • 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
  • dried chilli flakes, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1498.2 kJ / 356.7 kcal
Eiweiß
21.6 g
Kohlenhydrate
37.7 g
Fett
11.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Ballaststoffe
8 g
Natrium
963.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r677066