Tomato and olive tapenade mini bruschette
TM6 TM5 TM31

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 (18 Bewertungen)

Zutaten

  • 120 g pitted black olives, premium quality
  • 1 tsp baby pickled capers
  • 1 anchovy fillet
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
  • 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
  • 5 - 6 fresh basil leaves, torn
  • 80 g feta cheese, crumbled, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
580.9 kJ / 138.3 kcal
Eiweiß
3.8 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Fett
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoffe
1.1 g
Natrium
349 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670530