Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
TM6

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)

4.7 (158 Bewertungen)

Zutaten

Watercress and mint pesto

  • 120 g extra virgin olive oil
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
  • 2 garlic cloves
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 50 g raw unsalted cashews
  • 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
  • 30 g fresh mint, leaves only
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Lamb ragù

  • 20 g olive oil
  • 5 garlic cloves
  • 200 g red onions, cut into wedges
  • 60 g pancetta, cut into pieces
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 100 g red wine
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • 40 g salted butter
  • cooked pasta of choice, to serve (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3749.2 kJ / 892.7 kcal
Eiweiß
60.8 g
Kohlenhydrate
10.6 g
Fett
66.7 g
gesättigte Fettsäuren
19.4 g
Ballaststoffe
6.7 g
Natrium
1940.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r662698