Chilli mussels with risoni
TM6 TM5 TM31

Chilli mussels with risoni

4.1 (17 Bewertungen)

Zutaten

  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 anchovy fillets
  • 20 g olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 100 g dry white wine
  • 250 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried risoni pasta
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1469 kJ / 349.8 kcal
Eiweiß
42.3 g
Kohlenhydrate
26.4 g
Fett
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Ballaststoffe
3.2 g
Natrium
1843.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r659866