Asian-style rice with eggs and vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style rice with eggs and vegetables

4.3 (104 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g light sesame oil
    oder 20 g peanut oil
  • 100 g onions, cut in halves
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 stock cube (for 0.5 l) (optional)
    oder 1 heaped tsp stock paste, homemade (optional)
  • 350 g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
    oder 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
  • 4 eggs

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
1748 kJ / 418 kcal
Eiweiß
16 g
Kohlenhydrate
54 g
Fett
15 g
Ballaststoffe
4.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r65214