Roast pork with sage and cranberry stuffing
TM31 TM5 TM6

Roast pork with sage and cranberry stuffing

4.7 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 1800 g boneless pork leg roast
  • 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
  • 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
  • 25 g pumpkin seeds
  • 25 g sunflower seeds
  • 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
  • 60 g streaky bacon, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 250 g pork mince
  • 30 g dried cranberries
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1728.7 kJ / 411.6 kcal
Eiweiß
46.6 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Fett
23.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Ballaststoffe
1.4 g
Natrium
944.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r586917