Peking-Style Duck Pancakes
TM6 TM5

Peking-Style Duck Pancakes

4.8 (19 Bewertungen)

Zutaten

Duck

  • 60 oz water
  • 6 oz honey
  • 1 tbsp Sichuan pepper
  • 4 star anise
  • 1 cinnamon stick
  • 1 oz ginger, cut into pieces
  • 1 oz tamari sauce
  • 1 fresh mandarin orange, thin peel only, no pith
  • 1 duck, head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)
  • 1 - 2 tsp Chinese five spice

Pancakes

  • 25 ½ oz water, divided
  • 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ⅛ tsp salt
  • sesame oil, to brush
  • sweet plum sauce, to serve
  • 1 English cucumber, thinly sliced in matchsticks (2 in.)
  • 8 green onions, thinly sliced in matchsticks (2 in.)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2071 kJ / 495 kcal
Eiweiß
43 g
Kohlenhydrate
34 g
Fett
20 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Ballaststoffe
2 g
Natrium
193 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r577605