Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
TM6 TM5

Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce

4.5 (37 Bewertungen)

Zutaten

Potstickers

  • extra virgin olive oil, to grease
  • ½ oz ginger, peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided
  • 1 ½ oz fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 3 green onions, cut into pieces (2 in.)
  • 4 oz bok choy, cut into pieces
  • 8 oz fresh shiitake mushrooms, halved
  • 4 oz red bell peppers, destemmed, deseeded
  • 1 oz tamari sauce
  • 1 oz sesame oil
  • 36 store-bought dumpling wrappers, (3½ in. diam.)
  • 20 oz water

Chili Dipping Sauce

  • 4 tbsp tamari sauce
  • 2 tsp black bean garlic sauce
  • 1 tsp sesame oil
  • 4 tbsp rice vinegar
  • 2 tsp chili garlic sauce
  • 1 tsp grated ginger

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
163 kJ / 39 kcal
Eiweiß
1 g
Kohlenhydrate
6 g
Fett
1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
211 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r574930