Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
TM5 TM6

Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)

3.4 (21 Bewertungen)

Zutaten

Chicken

  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
  • 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
  • 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
  • 2 tsp paprika
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 ½ tsp dried oregano
  • 20 g red wine vinegar
  • 15 g white sugar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 800 g skinless chicken thigh fillets
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Rice

  • 300 g long grain white rice
  • 800 g water
  • 1 tsp salt
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2899 kJ / 690.2 kcal
Eiweiß
43.2 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Fett
23.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Ballaststoffe
6.3 g
Natrium
1766.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r562616