Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
TM6

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)

4.5 (20 Bewertungen)

Zutaten

Avocado cream

  • 200 g avocado flesh, cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 20 g lemon juice
  • 100 g crème fraîche
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Salmon

  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 4 dried bay leaves
  • 1 lemon, cut into slices, pips removed
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2559.3 kJ / 609.4 kcal
Eiweiß
31.5 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Fett
52.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Ballaststoffe
4.5 g
Natrium
234.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r547831