Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
TM6 TM5 TM31

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
  • 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
  • 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tbsp white sugar
  • 1 tbsp rice wine vinegar

Nährwerte
pro 4 portions
Brennwert
3133.3 kJ / 746 kcal
Eiweiß
65.4 g
Kohlenhydrate
44.7 g
Fett
33.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Ballaststoffe
6.1 g
Natrium
821.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r547384