Pork and prawn dumplings
TM6 TM5 TM31

Pork and prawn dumplings

4.6 (52 Bewertungen)

Zutaten

Dumpling wrappers

  • 75 g plain flour
  • 1 egg yolk
  • 25 g water
  • 1 - 2 pinches salt

Pork and prawn filling

  • 80 g peeled raw prawns
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 100 g pork mince
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 tsp Chinese cooking wine
  • 2 tsp light soy sauce
  • 1 - 2 pinches white pepper
  • ¼ tsp cornflour, plus extra for dusting

Assembly

  • 500 g water, plus extra for brushing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
213 kJ / 50.7 kcal
Eiweiß
3.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Fett
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Ballaststoffe
0.2 g
Natrium
112.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r547287