Ma po dou fu (mapo tofu)
TM6 TM5 TM31

Ma po dou fu (mapo tofu)

3.1 (40 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 tsp vegetable oil
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 80 g pork mince
  • 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
  • ½ tsp chilli powder
  • 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
  • 30 g garlic cloves, cut into thin slices
  • ½ tsp chilli paste (see Tips)
  • 1 tsp red chilli oil (see Tips)
  • 80 g water
  • 1 tsp light soy sauce
  • 2 tsp dark soy sauce

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
905.2 kJ / 215.5 kcal
Eiweiß
18.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Fett
14.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
Natrium
304.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542635