Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.5 (46 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g oleju
    oder 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    oder 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    oder 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Nährwerte
pro 1 porcja
Brennwert
1878 kJ / 449 kcal
Eiweiß
59 g
Kohlenhydrate
3 g
Fett
22 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoffe
0.2 g
Natrium
167 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r541694