Thai red curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai red curry paste

4.7 (28 Bewertungen)

Zutaten

  • water, to cover
  • 5 dried red chillies, deseeded if preferred
  • 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 garlic cloves
  • 3 makrut lime leaves
  • 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
  • 2 eschalots
  • 70 g fish sauce
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tsp ground coriander
  • 20 g peanut oil

Nährwerte
pro 400 g
Brennwert
2709.5 kJ / 647.6 kcal
Eiweiß
20.7 g
Kohlenhydrate
101.4 g
Fett
25.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Ballaststoffe
17.5 g
Natrium
10221.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r539718