Barley and Tomato Salad
TM6 TM5

Barley and Tomato Salad

4.3 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 ½ oz prosciutto
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh mint, leaves only
  • 2 ½ oz shallots, in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
  • 17 ½ oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste
    oder 1 vegetable stock cube
  • ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
  • ½ tsp curry powder
  • 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
  • 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
  • 1 ½ oz arugula leaves
  • salt, to season, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1540 kJ / 368 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
36 g
Fett
18 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Ballaststoffe
7 g
Natrium
568 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r513962