Geräte und Zubehör
Portakal, Havuç ve Limon Suyu
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 bardak
Zutaten
-
portakal soyulmuş, beyaz kısımları ayıklanmış, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış4 - 5
-
limon soyulmuş, beyaz kısımları ayıklanmış, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış1
-
havuç dilimlenmiş (2-3 cm)150 g
-
balşeker (optional)30 g
-
soğuk su500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Eiweiß
3 g
Brennwert
536.2 kJ /
126.5 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoffe
6.2 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ferahlatan İçecek Tarifleri
23 Rezepte
Türkei
Türkei