Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
TM5 TM6

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.7 (33 Bewertungen)

Zutaten

  • 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
  • 85 g sliced white bread, torn in pieces
  • 10 g fresh sage leaves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
  • 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1603 kJ / 386 kcal
Eiweiß
20 g
Kohlenhydrate
10 g
Fett
29 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Natrium
1116 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r485688