Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
TM6 TM5

Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak

4.7 (34 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 oz walnuts, plus extra, chopped, to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp rubbed sage
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 flank steak (approx. 2 lb)
  • 4 oz blue cheese, crumbled, plus extra to garnish
  • 1 oz baby spinach, plus extra to serve
  • ½ oz unsalted butter, to fry

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1946 kJ / 465 kcal
Eiweiß
39 g
Kohlenhydrate
6 g
Fett
32 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Ballaststoffe
2 g
Natrium
483 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r475848