Brioche fruit tarts
TM6 TM5 TM31

Brioche fruit tarts

4.1 (28 Bewertungen)

Zutaten

Brioche base

  • oil, for greasing
  • 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
  • 40 g milk
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
  • 350 g plain flour
  • 4 eggs
  • 1 tsp salt

Crème pâtissière

  • 420 g milk
  • 110 g white sugar, to taste
  • 45 g plain flour
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract

Fruit toppings

  • 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
  • 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
  • 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
  • jam of choice, warmed, for glazing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1076.7 kJ / 256.4 kcal
Eiweiß
6.5 g
Kohlenhydrate
32.9 g
Fett
10.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Ballaststoffe
2.5 g
Natrium
237.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r454005