Savoury stuffed pumpkin
TM6 TM5 TM31

Savoury stuffed pumpkin

3.1 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
  • 100 g brown basmati rice
  • 1000 g water
  • 2 tsp salt
  • 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
  • 20 g olive oil, plus extra for brushing
  • 1 eschalot (approx. 40 g)
  • 2 garlic cloves
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 1 parsnip, cut into pieces
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
  • 2 tsp dried oregano
  • ½ tsp ground black pepper
  • slivered almonds, toasted, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1703.5 kJ / 405.6 kcal
Eiweiß
14.9 g
Kohlenhydrate
56.3 g
Fett
10.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Ballaststoffe
13.3 g
Natrium
1136.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r454002