Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
TM6 TM5

Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables

4.2 (38 Bewertungen)

Zutaten

Potatoes

  • 1000 g boiling water
  • 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
  • 200 g fine green beans, trimmed, halved
  • ½ lemon, freshly squeezed juice only
  • 1 ½ Tbsp olive oil
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp

Tomato Sauce and Fish

  • 3 garlic cloves
  • 100 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp smoked paprika
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 50 g red wine
  • 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Steamed Vegetables

  • 500 g boiling water

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1568 kJ / 374 kcal
Eiweiß
31 g
Kohlenhydrate
26 g
Fett
14 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
1280 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r441133