Sunday lamb roast
TM6 TM5 TM31

Sunday lamb roast

5.0 (14 Bewertungen)

Zutaten

  • 6 anchovy fillets
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 tbsp pickled capers, rinsed
  • 40 g pitted green olives
  • 3 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • 20 g olive oil, plus extra for drizzling
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • ½ tsp lemon myrtle (optional)
  • 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
  • pine nuts, for sprinkling (optional)
  • 100 g white wine
  • 2 carrots, cut into slices
  • 2 brown onions, cut into wedges
  • salt, to season

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
4766.9 kJ / 1135 kcal
Eiweiß
78.3 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
84.6 g
gesättigte Fettsäuren
31.9 g
Ballaststoffe
6.2 g
Natrium
854 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r434468