Beef and Beer Pie
TM6

Beef and Beer Pie

4.0 (6 Bewertungen)

Zutaten

Beef and Beer Pie

  • ½ oz corn starch
  • 1 oz water
  • 1 ½ oz olive oil, divided
  • 21 oz beef meat (stew cut), cubed (1 in.), divided
  • 1 tsp salt, divided
  • 2 pinch fresh ground pepper, divided
  • 5 oz onion, in pieces
  • 5 oz leek, sliced
  • 11 ½ oz brown ale
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp meat stock paste
    oder ½ meat stock cube

Pastry and Assembly

  • 5 oz all-purpose flour
  • 2 oz unsalted butter, cold, cubed
  • 1 large egg
  • ½ tsp salt
  • 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2682.2 kJ / 641.1 kcal
Eiweiß
40.3 g
Kohlenhydrate
42.4 g
Fett
32.3 g
gesättigte Fettsäuren
12.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
Natrium
1131.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r433171