Preserved lemon and desert vegetable medfouna
TM6 TM5

Preserved lemon and desert vegetable medfouna

4.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 6 pieces preserved lemon, rind only, no white pith, 2 cut into pieces
  • 2 tbsp coarse semolina
  • 2 tbsp poppy seeds
  • 2 tbsp coriander seeds
  • 250 g water
  • 80 g milk
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 160 g wholemeal plain flour
  • 300 g plain flour, plus extra if needed
  • 1 tsp salt, plus an extra 1-2 pinches
  • 300 g zucchini, cut into pieces
  • 400 g brown onion, cut into eighths
  • 100 g extra virgin olive oil, plus an extra one tablespoon
  • 1 tomato, cut into halves
  • 460 g ricotta
  • 1 tbsp smoked paprika
  • 6 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
4084.6 kJ / 972.5 kcal
Eiweiß
31.2 g
Kohlenhydrate
98.4 g
Fett
46.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Ballaststoffe
15.9 g
Natrium
1220.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r431814