Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
TM6 TM5

Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi

4.7 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
  • 1 tsp sugar
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ½ bunch fresh dill, leaves only
  • 100 g tortilla chips, vegan
  • 600 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled
  • 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
  • 4 Tbsp plain flour
  • 2 Tbsp cornflour
  • 100 g vegan cream cheese
  • 1 tsp agave syrup
  • ¼ tsp ground black pepper
  • sunflower oil, for frying

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1390 kJ / 333 kcal
Eiweiß
7 g
Kohlenhydrate
39 g
Fett
16 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r429884