Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g kırmızı mercimek
- 1500 g su
-
½
demet maydanoz yaprağı, taze
oder ½ demet dereotu yaprağı - 2 diş sarımsak
- 200 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 230 g galeta unu
- 2 yumurta
- 1 yumurtanın akı
- 4 tk kabartma tozu, ( yakl. 10 gramlık 1 küçük paket)
- 2 tk tuz
- 1 ¼ tk pul biber
- 1 ¼ tk karabiber
- 1 ¼ tk kimyon
- 500 g kızartma yağı
- 8 adet hamburger ekmeği, servis etmek için
- 6 - 8 yaprak marul, servis etmek için
- 8 dilim domates, servis etmek için
- 1 kırmızı soğan,ince dilimlenmiş, servis etmek için
- 1 - 2 adet salatalık turşusu, dilimlenmiş, servis etmek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 3183 kJ / 570 kcal
- Eiweiß
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 79 g
- Fett
- 13 g
- Ballaststoffe
- 17 g
In Kollektionen
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