Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
TM5 TM6

Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

4.3 (24 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
  • 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
  • 1 tsp fresh thyme (leaves only)
  • 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 5 oz apple, diced
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste
  • 6 oz onion, quartered
  • 4 ½ oz celery, diced
  • 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
  • 12 oz vegetable stock
  • 1 oz dried cranberries
  • 1 oz chopped walnuts

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1577 kJ / 377 kcal
Eiweiß
11 g
Kohlenhydrate
59 g
Fett
13 g
Ballaststoffe
9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r413710