Steamed fish with green mash
TM5 TM6

Steamed fish with green mash

4.5 (48 Bewertungen)

Zutaten

  • 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
  • 100 g leek, trimmed and cut into pieces
  • 300 g broccoli, cut into florets
  • 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
  • 40 g butter
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste (optional)
  • extra virgin olive oil, to serve
  • micro herbs, to serve
  • lemon, cut into cheeks, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1673 kJ / 398.3 kcal
Eiweiß
41.6 g
Kohlenhydrate
25.4 g
Fett
13 g
Ballaststoffe
6.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r409267