Warm capsicum and tomato salad with olives
TM6 TM5 TM31

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 (18 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 yellow capsicums, flesh pierced
  • 1 red capsicum, flesh pierced
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp fennel seeds
  • 100 g olives, drained (see Tips)
  • 20 g sherry vinegar (see Tips)
  • ½ tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
  • 3 ripe tomatoes, cut into wedges
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
710.7 kJ / 169.2 kcal
Eiweiß
5.4 g
Kohlenhydrate
8 g
Fett
11.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Ballaststoffe
5.8 g
Natrium
772.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r406233