Pickled fruit salad with honey labne
TM6 TM5 TM31

Pickled fruit salad with honey labne

3.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

Honey labne

  • 500 g Greek-style natural yoghurt
  • 30 g honey

Pickled fruits

  • 120 g water
  • 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 375 g verjuice (see Tips)
  • 200 g honey
  • 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
  • 250 g strawberries, hulled and cut into halves
  • 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
  • 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
  • 1 sprig fresh mint
  • edible flowers, for decorating (optional - see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1472.3 kJ / 350.6 kcal
Eiweiß
8.7 g
Kohlenhydrate
65.8 g
Fett
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Ballaststoffe
9.6 g
Natrium
104.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r406080