Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
TM5 TM6

Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)

4.3 (26 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 garlic cloves
  • 20 g dark soy sauce
  • 15 g sesame oil
  • 10 g toasted sesame seeds
  • ½ tsp caster sugar
  • ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
  • 1000 g water
  • 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
393 kJ / 95 kcal
Eiweiß
2 g
Kohlenhydrate
6 g
Fett
6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r402821