Red lentil cauliflower dahl
TM5 TM6

Red lentil cauliflower dahl

4.0 (290 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 3 garlic cloves
  • 2 - 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 - 3 cm piece fresh turmeric, peeled
  • 40 g extra virgin olive oil
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp garam masala
  • 250 g dried red lentils, rinsed and drained
  • 400 g coconut milk
  • 300 g filtered water
  • ½ tsp salt (optional - see Tips)
  • 300 g cauliflower, broken into bite-size florets
  • fresh coriander leaves, for garnish (optional)
  • fresh long red chilli, cut into slices, for garnish (optional)
  • cooked rice or flat bread, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1420.3 kJ / 338.2 kcal
Eiweiß
13.4 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Fett
18.4 g
Ballaststoffe
6.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r386631