White zucchini and cannellini bean soup
TM6 TM5

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 (21 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
  • 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
  • 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
  • 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
  • toast, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2023.1 kJ / 481.7 kcal
Eiweiß
29.2 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Fett
16.6 g
Ballaststoffe
16.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r386623