Polenta zucchini slice
TM6 TM5

Polenta zucchini slice

3.6 (47 Bewertungen)

Zutaten

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
  • 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
  • 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 700 g filtered water
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
  • 150 g polenta
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp pine nuts
  • vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
671.1 kJ / 159.8 kcal
Eiweiß
3.3 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r386504