Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
TM6 TM5 TM31

Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

4.1 (63 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g water
  • 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 10 g butter, plus extra for greasing
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
  • 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
  • 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 100 g shallots, cut in halves
  • 300 g button mushrooms, cut in slices
  • 50 g dry white wine
  • 50 g cream
  • 200 g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
    oder 200 g cream cheese
  • 2 pinches ground nutmeg

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2763 kJ / 660 kcal
Eiweiß
45 g
Kohlenhydrate
27 g
Fett
48 g
Ballaststoffe
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r35995