Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
TM6 TM5

Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Frambuaz sosu

  • 300 g frambuaz
    oder 300 g dondurulmuş frambuaz, çözdürülmüş
  • 100 - 150 g şeker, damak tadına göre
  • 30 g limon suyu
  • tereyağı, yağlamak için

Kinoalı tatlı

  • 300 g taze sıkılmış portakal suyu (4-5 portakal)
  • 300 g Hindistan cevizi sütü, taze veya konserve
  • 50 g çekirdeksiz hurma
  • ½ tk toz tarçın, damak tadına göre
    oder ¼ - ½ tk toz kakule
  • 160 g kinoa
  • ½ vanilya çubuğu
    oder ½ tk doğal vanilya özü
  • 1 muz, olgun (yakl. 100 g), dilimlenmiş
  • 500 g su
  • 50 g karışık orman meyveleri

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
1599 kJ / 382 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
55 g
Fett
13 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r346060